L'art no és una cosa, és un camí....Elbert Hubbard


No hi ha deure en l'art, l'art és lliure....Wassily Kandinsky

Si es netegen les portes de la percepció, totes les coses
apareixen com son, és a dir infinites....William Blake

Sense jugar amb la fantasia mai ha nascut un treball creatiu....Carl Jung


CONCERT

MÚSICS PER LA LLIBERTAT


El diumenge 3 de desembre, va tenir lloc a la Plaça Espanya de Barcelona, un concert simfònic multitudinari i històric, en el que van participar prop de 10.000 músics, entre cantaires i instrumentistes. Va estar molt emotiu i va ser una de les majors concentracions de músics en un concert.

Va ser organitzat per Òmnium i el col·lectiu de músics per la llibertat, per demanar l'alliberament dels Jordis i els consellers empresonats. Abans de començar el concert l'actual president d'Òmnium va dirigir unes paraules i seguidament els representants del col·lectiu de músics van llegar un manifest.

Es van escoltar peces tan emotives i emblemàtiques com; Sant Martí del Canigó - Pau Casals, El Cant de la Senyera - Lluís Millet i Joan Maragall, l'Estaca – Lluís Llach, Viatge a Ítaca – Lluís Llach –Himne d'Europa – Ludwing van Beethoven i Friedrich Schiller/Joan Maragall, i com a colofó l'Himne Nacional de Catalunya: Els Segadors.

El públic va acompanyar també als músics en algunes de les composicions, sobretot en l'Estaca i Els Segadors.







1 comentari:

  1. Un día amb molta il•lució i emocionant, revindicant la llibertat del presos politics i estar al costat del nostre President Puigdemont i la llibertat de CATALUNYA !!!

    ResponElimina