Sense aquest joc amb la fantasia, mai
hauria nascut una obra original....Carl C. Jung


L'art no és una cosa, és un camí....Elbert Hubbard
EXPOSICIÓ

IMAGINARI D'ESFERES
A la Farga de l'Hospitalet, els passats dies 19 i 20 d'octubre va tindre lloc l'esdeveniment de la "FERIA ESPIRITUALMENTE". En un dels diversos estands  de la mostra es va poder veure l'Exposició "IMAGINARI D'ESFERES", de Lluïsa Goberna. L'estand va tindre molt d'èxit, tant per la decoració del mateix, com pels colors que són la senya d'identitat  de la pintora. 

Els quadres exposats  van ser elogiats i valorats per  nombrosos assistents a la Fira, per la sensibilitat  i sentiment que transmetien així com el color i la llum que es reflectia en tota l'obra. Moltes persones es van interessar pels detalls de la mateixa, sobretot per la imaginació i canalització interior en el moment de realitzar-la que va sorprendre molt positivament.
 
En aquesta Fira es van donar cita renombrats professionals de diversos àmbits, salut, benestar, creixement personal, teràpies, oci, cultura, etc. Es van impartir més de 40 conferències i diversos tallers amb diversos temes del sector. Un dels esdeveniments a destacar va ser la conferència del conegut escriptor i divulgador científic Eduard Punset, amb el títol "LOS DESAFIOS DEL FUTURO" que va aplegar prop de mil persones.

Un esdeveniment que com anys anteriors ha sigut un èxit de participació i qualitat dels ponents i expositors. 
                                                                                Josep Mir

No hay comentarios:

Publicar un comentario