L'art no és una cosa, és un camí....Elbert Hubbard


No hi ha deure en l'art, l'art és lliure....Wassily Kandinsky

Si es netegen les portes de la percepció, totes les coses
apareixen com son, és a dir infinites....William Blake

Sense jugar amb la fantasia mai ha nascut un treball creatiu....Carl Jung




Manifestació multitudinària a la
 Plaça Universitat de Barcelona

 El dia 3 d'octubre, en protesta per les greus repressions que van portar a terme les forces de seguretat de l'estat, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, contra la població catalana, el passat dia 1 d'octubre per tal d'evitar el Referèndum totalment legalitzat pel Parlament de Catalunya.

Durant el matí ja va haver-hi grans concentracions de gent i a la tarda a les 18 h. va començar oficialment la manifestació. Es va omplir tota la plaça Universitat, una bona part de la Granvia i de la Ronda Sant Antoni. Tot un èxit de participació, més 700.000 mil persones, fossin independentistes o no, en contra del greu moviment repressiu que està porta'n a terme l'Estat, contra Catalunya i els seus ciutadans.


Les imatges que s'han anat veient tots aquests dies pels diferents mitjans de comunicació (en alguns no tant) en què es donava testimoni de la brutalitat i falta d'humanitat en què van actuar aquestes forces contra la població que en tot moment es va comportar pacíficament, valen més que 1000 paraules... però no les possarem aquí.

























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada